5 små biler, der er store på køreglæde

Når du køber en ny bil, så er det ikke kun vigtigt at tænke over, hvor meget plads den har og hvor hurtigt den kan køre. Det er også vigtigt, at den er behagelig at køre i, og at den giver dig en god køreoplevelse. Her får du 5 bud på små biler, der er store på køreglæde.

1. Nissan Micra

En af de bedst kørende små biler på markedet er Nissan Micra. Den er let at køre, og den har en god acceleration, så du kan komme hurtigt ud af et hjørne. Nissan Micra er også kendt for at have et godt styretøj, så den er behagelig at køre i.

2. Audi A1

En anden bil, der er god at køre i, er Audi A1. Den er utroligt smidig, og den har et godt styretøj, så den er behagelig at køre i. Audi A1 er også kendt for at have en god acceleration, så du kan komme hurtigt ud af et hjørne. Dertil er der fornuftigt bagagerumsplads.

3. VW up!

Den tredje bil i vores top 5 er VW up!. Den er kendt for at være virkelig god at køre i, og den har et godt styretøj, der gør den behagelig at køre i. Den har et godt udsyn, så den er let at komme rundt med i byen. Dertil er den kørevenlig. Prisen starter fra. 149.995kr. Bilen har mellem 65 – 115 hestekræfter, med en effektivitetsklasse A+. Dertil følger det en bagagerumsvolumen på 251 ? 959 liter med. Hvilket gør den til en udmærket bybil.

4. Fiat 500

Fiat 500 er en klassisk lille bil, der er kendt for at være utroligt god at køre i. Fiat 500 kommer i både benzin-, diesel- og el-udgave, hvilket gør bilen velegnet til alle slags bilister. Dens el-udgave har en rækkevidde på hele 320 km, og det er endda med bykørsel. Derfor er Fiat 500 også et godt valg for dig, der bor i byen eller kører korte ture.

5. Peugeot 208

Den sidste bil, i vores top 5, er Peugeot 208. Den er kendt for at være et godt valg til dig, der leder efter en lille bil, der er god at køre i. Den har et godt styretøj, og den er let at komme rundt med i byen. Dertil har den et godt udsyn, og den er kendt for at være et godt valg til dig, der leder efter en billig bil.