Bliv bedre til at give gaver

Grunder corona har det været yderst begrænset med antallet af fester og andre begivenheder man har måtte tage til. Det har derfor ligeledes været yderst begrænset med antallet af gaver som du har skullet give her de sidste mange måneder. Men disse fester, fødselsdage og andre begivenheder, der skulle have været afholdt er ikke blevet aflyst, men blot blevet udskudt. Derfor kan vi se ind i mange fester efter sommerferien og et år frem, hvor alle disse udskudte events kommer til at fylde hele ens kalender til renden. Derfor har der heller aldrig været et bedre tidspunkt til at øve sig til at blive bedre til at give gaver, end videre heller ikke et vigtigere tidspunkt for at give gaver end lige nu. Derfor vil jeg herunder komme med nogle muligheder, hvormed du kan blive bedre til at give gaver i fremtiden:

Mulighederne er:

  • Øvelse gør mester
  • Gør den personlig
  • Gør den sjov
  • Vær kreativ

Øvelse gør mester

Ligesom med alt andet gør øvelse mester, hvilket også er meget passende i dette tilfælde. Man skal have givet mange gaver tidligere før man kan være den helt rigtige mængde kreativ, sjov og personlig for at ramme den perfekte kombination. Derfor er den kommende tid helt perfekt til at kunne øve sig på.

Gør den personlig

Det er yderst vigtigt, at man formår at gøre ens gave personlig så den ikke blot bliver en blandt alle og derfor hurtigt bliver glemt i mængden af alle de andre gaver. Der er rigtig mange måder, hvorpå man kan opnå dette. Hvis gave for eksempel er til en kvinde eller pige så kan man med fordel købe charms eller vedhæng fra smykkebrandet Christina Jewelry & Watches. Netop disse smykker er nemlig personlige i deres udtryk.

Gør den sjov

Udover det at skulle gøre gaven personlig skal man ligeledes forsøge at gøre denne sjov også. De sjove gaver er de gaver man husker bedst, da dette er så svært. Til konfirmationer kan man med fordel forsøge at gøre det svært for konfirmanden at få hele gaven. Dette kunne blandt andet opnås ved at putte x antal kroner ind i en stor isklump.

Vær kreativ

I samme stil ovenstående med den sjove gave skal man ligeledes forsøge at være kreativ. Dette er lige så meget for at sikre sig, at der ikke er nogen andre, der ligeledes har købt samme gave som en selv. Her kunne man for eksempel give kontant gave i pant flasker for at gøre det sværere for modtageren, at skulle indkassere sin gave.