Drømmer du om en elbil? Mustang har netop lanceret deres første model

Der er stadig flere og flere der drømmer om at få en elbil. Mange er bekymret for at elbilen ikke kan klare de lange afstande, eller at der ikke er nok opladningssteder. Men det er der heldigvis råd for. Ford har netop lanceret deres første mustang elbil, der kan klare de lange afstande, og der kommer hele tiden nye opladningssteder til. Hvilket netop af det, dette indlæg skal handle om, nemlig en introduktion til den nye Mustang Mach E.

Ikonisk bil med alt den nyeste teknologi

Ford Mustang har haft bilen i deres produktsortiment siden 1964, hvor bilen blev introduceret i USA. Den blev hurtigt et ikon for amerikanerne, og siden hen har bilen været udbredt i andre lande, bl.a. Danmark. Men med den nye elbil, er bilen nu klar til at være en del af den grønne omstilling. Og det er sket med et brag af teknologi og innovation. Mach E har nemlig en masse teknologi indbygget, der gør den intuitiv og nem at køre med, f.eks. Adaptiv fartpilot, der holder afstand til den forankørende bil, samt et One Pedal Drive system, der lader bilen bremse, uden at du behøver at bruge bremsepedalen. Du får altså masser at sjove og innovative funktioner, hvilket vi også vil komme nærmere ind på nu.

Hvad gør bilen speciel?

Foruden at bilen selvfølgelig hedder Mustang, så kommer der altså også en god portion udstyr, som du kan vælge. Her starter vi med One Pedal Drive-system, som er et system, som gør at du kan køre med en pedal. Det fungerer ved at bilen decelerere, når du tager foden af speederen, og det gør at du kan køre med én pedal det meste af tiden. Du behøver kun at bruge bremsepedalen, hvis du har brug for at køre hurtigt. Dertil får du selvfølgelig også Fords adaptive fartpilot, som gør det lettere at køre i tæt trafik, samt Pre-Collision Assist, som scanner vejen foran dig og advarer dig, hvis systemet opdager en potentiel kollision med et køretøj, en fodgænger eller en cyklist.

Konklusion

Elbiler er altså ikke kun for dig der har kortere ture til og fra arbejde, men også for dig der vil langt på en dag. Der kommer hele tiden flere opladningssteder, og med denne elbil, kan du køre langt på en opladning. Og så er det selvfølgelig også bare en fed bil at have, og det er jo også en af grundene til at folk køber bil.