Du Behøver Ikke Forlade Hjemmet for at Tabe Den Overflødige Vægt

Det er sværere end nogensinde, at komme udenfor, og få gjort de ting vi ved, ville være gode for os. Der har selvfølgeligt altid været undskyldninger (gode som dårlige) for at blive derhjemme, og bare tage den med ro, i stedet for at tage i Fitness-centeret eller spise noget sund mad. Men nu behøver man ikke engang de dårlige undskyldninger: verdenssituationen gør ganske enkelt, at vi ikke har noget andet valg, end at blive derhjemme dagen lang.

Betyder det, at vi bare bør give helt op på vores mål om at tabe os, og levere en sundere livsstil? Nej, selvfølgeligt ikke! Det, at du ikke kan komme udenfor en dør, er blot endnu en dårlig undskyldning du giver dig selv. Husk på, at din hjerne er fantastisk til at komme med rationaliseringer på alt muligt underligt. Det er helt naturligt for vores krop og hjerne ikke at ville ?spilde? energi: mad plejede at være en mangelvarer, og motion var en fast del af hverdagen. Når ens liv afhang af, at man var i stand til at fange sin egen mad, så var det en udmærket strategi at slappe af, når det var muligt, og spise hvad end man kunne få fingre i. Men nu om dage er situationen anderledes, og det betyder, at vi er nødt til at udfordre de rationaliseringer og dårlige undskyldninger som vores hjerner kommer op med.

Det er rigtigt, at du ikke kan komme hen i Fitness-centeret, hvis det holder lukket. Det er også rigtigt, at den lokale salat-bar ikke længere er en mulighed for at let at spise sundt. Men det betyder ikke, at du ikke har mulighed for at fortsætte de gode vaner. Du er blot nødt til at finde de rette alternativer.

Lad os stoppe med at bruge vores hjerner til at kigge efter dårlige undskyldninger, og i stedet pege den i retning af at finde praktiske løsninger, som gør det muligt for os at have en sund livsstil derhjemme.

Det er faktisk slet ikke så kompliceret. En nem start er at finde nogle gode juice opskrifter, anskaffe dig en billig juicer til køkkenet, og så begynde at starte dagen med et sundt glas hjemmelavet juice. Det kræver ikke det helt store, og det vil give dig en god og sund start på dagen. Det vil give dig motivation til at fortsætte den sunde livsstil.

Derefter bør du bestille nogle træningselastikker. Man behøver nemlig slet ikke et fitness-center for at tabe sig eller komme i form. Det er let i fitness-centeret, fordi de har maskiner til hver enkelt øvelse. Men med et par træningselastikker kan du faktisk også træne hele kroppen: det kræver bare at du kigger lidt i manualen, og finder ud af hvordan elastikkerne skal bruges for at ramme de forskellige muskler.