Få tips til indretning af badeværelset

Badeværelset har en meget praktisk funktion, og heldigvis har alle danske hjem et toilet og/eller et badeværelse. Det betyder, at de fleste har nem adgang til et toilet og vand. Men selvom man ikke nødvendigvis tilbringer meget tid i et badeværelse, så kan man gøre den tid, man bruger derinde mere hyggelig ved at indrette med nogle hyggelige elementer.

Badeværelset er først og fremmest et funktionelt rum. Så hvis du har et badeværelse, der skal indrettes fra bunden, så giver det naturligvis mest mening at starte med det vigtigste først. Det betyder for eksempel badeværelsesskabe, toilet og vask. Når de ting er på plads, så har du stort set et funktionelt badeværelse.

Få mere plads

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan man indretter sit badeværelses, især hvis man gerne vil have så meget plads som muligt. Man kan naturligvis vælge nogle mindre elementer, som for eksempel mindre badeværelsesskabe, så der kommer luft i rummet. Billigskabe.dk har skabe i forskellige størrelse og priser, så der er god mulighed for at vælge noget, der passer i design og størrelse.

Et andet godt tip er at indrette i højden. Hvis man for eksempel også bruger badeværelset som vaskerum, så kan man sætte tørretumbleren oven på vaskemaskinen eller omvendt, for at få mere plads på gulvet. Det samme gælder badeværelsesskabe, hvis du har flere af dem.

Vælg en farvepalette

Et rum ændrer nemt udtryk afhængigt af de farver man vælger at implementere i badeværelset. Man kan for eksempel vælge farver, der passer med resten af hjemmet. Hvis man er til monotone farver, så kan hvis eller lysegrå være gode valg. Det ser både stilrent ud og hjælper også med at gøre rummet større og lysere.

Hvis man til gengæld er til mere naturlige farver og toner, så kan man vælger skuffer og badeværelsesskabe i naturlige træ-farver og nuancer. Kombineret med nogle grønne planter, kan man næsten blive mentalt transporteret til Bali eller et andet varmt land, hver gang man træder ind i sit badeværelse.

Der er mange måder at indrette sit badeværelse på for både at få mere plads og et mere indbydende rum.