Fede gadgets til vildmarken

Denne artikel er til dig, som tager alting til næste level og går i dybden med alt, hvad du kommer i nærheden af. Der skal nørdes lidt, og vi skal se nærmere på fede gadgets, som passer perfekt i lommen, når du bevæger dig ud i vildmarken.

Lommeknive

Det giver næsten sig selv, at vi skal omkring lommeknive. Et af de mest ikoniske brands er Victorinox, som er kendt for deres schweizerknive. I 1884 etablerede Karl Elsener en knivfabrik i den schweiziske by Ibach. Formålet var at udvikle den ultimative kniv, som skulle anvendes af den schweiziske hær. I begyndelsen lignede Victorinox kniven ikke helt den, du kender i dag, da den var sort, men allerede dengang var den multifunktionel med flere forskellige egenskaber. I dag findes der mange forskellige typer og modeller af Victorinox knivene, men de har alle det til fælles, at de passer perfekt i lommen. Overvej en Swiss Champ som indeholder hele 32 forskellige værktøjer, som nok skal dække dine behov ude i naturen.

Lommelygter

I dag har stort set alle mobiler og smartphones indbygget en lygte. Men disse lygter når ikke de professionelle lommelygter til sokkeholderne. De professionelle er nemlig bygget til at fylde og veje utrolig lidt, samtidig med at de har en yderst kraftig lyseffekt. 5.11 Tactical er et verdenskendt brand, som blandt andet beskæftiger sig med militær og politiudstyr, og de har selvfølgelig styr på at producere kraftfulde og holdbare lommelygter, som er fast inventar hos soldater og politifolk verden rundt. Tag et kig på den populære EDC PL fra 5.11 som har en lysdistance på 26 meter, på trods af at den er 13 centimeter lang.

Powerbanks

Evig strøm. Det lyder godt i ørene. En powerbank kan dog ikke give evig strøm, men den kan forlænge levetiden betydeligt på din smartphone. Det kan være brugbart, når du befinder dig langt ude i naturen, hvor der kan være langt til den nærmeste stikkontakt.

Powerbanks er en forholdsvis ny opfindelse, og de er stadig under udvikling og de bliver kraftigere og bedre år for år. Men allerede nu giver det mening at anskaffe sig en, som passer til din lomme og som kan genoplade din smartphone op til 4-6 gange.

Tændstål

En god stormlighter er altid værd at medbringe ude i vildmarken. Men den har sine begrænsninger, da den er draget af gas, som før eller siden slipper op. Derfor bør du overveje tændstål i stedet, fordi det kan holde længere end en stormlighter. FireSteel Army 2.0 fra Light My Fire er rimelig badass, da den kan anvendes op til 12.000 gange i al slags vejr. Den er specialudviklet til det svenske militær og foretrækkes af mange outdoorentusiaster.

 

Med disse fede gadgets er du nu klar til vildmarken. De gør din tur meget nemmere, så dine næste ture bliver en ekstra fornøjelse, og du ikke behøver at bekymre dig om manglende grej.