Luksuriøst herretøj

Er du en kvalitetsbevidst herre, med hang til luksuriøs eksklusivitet, så ved du også hvor dit tøj skal komme fra. Du ved hvad kvalitet er og du forstår det afgørende i smukt og gennemtænkt design. Tøjet skal sidde og det skal være mere end almindeligt behageligt at have på. Man skal mærke på sit tøj, at det er kvalitet. Det skal føle, når man går med det. Og det sjak ses at det ikke er tøj fra det lokale discountmarked, man går med. Tøj skal have udstråling. 

Når man prøver tøj fra Kenzo, så mærker man øjeblikkeligt den der følelse af eksklusiv kvalitet, der lægger sig mod huden. Kenzo er fuldt fortjent forkælelse i høj klasse for den stilbevidste herre. Det SKAL føles godt at trække i tøjet, ellers gad man jo ikke at stå op om morgenen. Og tøjet fra Kenzo er designet så smukt og kreativt, at det oser af lige præcis det overskud, man gerne vil identificeres med. Det er på alle planer lækkert tøj, som tiltaler den stilbevidste herre.

Et brand med historie

Kenzo Takada tog sine første skridt ind på modescenen helt tilbage i 1970?erne, hvor han solgte håndlavet tøj fra en butik i Paris. Seks år senere fik hans mærke navnet Kenzo og siden gik det slag i slag. I dag er Kenzo et af de største og mest respekterede modehuse. Det er historien om en kompromisløs tilgang til kvalitet og stil, som har bragt dette fantastiske brand så langt.

Hvis du besøger Aksel.dk, så tag et kig på deres flotte udvalg af tøj fra dette eksklusive luksusbrand. Deres t-shirts er navnkundige, både for den tårnhøje kvalitet og pasform og for deres cool design i mange kreative udgaver. T-shirten er jo efterhånden blevet et samlerobjekt, og føler man sig som samler af t-shirts, så er det et must at eje et eksemplar fra Kenzo.

Selvforkælelse til manden

Med dette tøj, får du en kvalitet og en pasform, samt et smukt design, som vil understøtte og bære din sikre stil hele vejen. Det er god stil at forkæle sig selv en gang imellem, husk det.