Grillet fersken slaw

6 pers.

Ingredienser

1 kg. modne ferskner, halverede og uden sten
ekstra jomfruolienolie
1 tsk. salt
11/4 dl light mayonnaise
3 spsk. cidereddike
2 spsk. flydende honning
1 tsk. dijonsennep
friskkværnet peber
1 lille savoykål, stokken fjernet og skåret i tynde strimler
2 gulerødder, revet
4 forårsløg, tyndt snittet
11/4 dl friske mynteblade
2½ dl ristede pekannødder, grofthakkede

Fremgangsmåde

Tænd for havegrillen og når kullene er gode, pensles de halverede ferskner med olie og krydres med 1/4 tsk. salt. Grill dem med skærefladen nedad i 6 minutter, vend dem og grill til de får grill streger.
Tag dem af varmen og lad dem afkøle Skær dem i både.
I en stor skål piskes mayonnaise, eddike, flydende honning, sennep, salt og friskkværnet peber til det er godt blandet.
Tilsæt ferskner, kål og resten af ingredienserne – undtagen pekannødder. Vend det rundt til det hele er godt bladet og dressingen har lagt som om alle ingredienserne. Lad det stå i køleskab og trække, gerne op til 4 timer. Lige inden servering røres pekannødderne i.