Thai kyllinge sate med krydret peanutsauce

Ingredienser

4 kyllingebryster
2 spsk. appelsinjuice
2 spsk. soya
1/4 tsk. sesamolie
1 stort fed hvidløg, finthakket
Spicy peanut sauce:
2 spsk. frisk koriander, hakket
3 spsk. varmt vand
3 spsk. chunky peanutbutter
1 tsk. brun farin
½ tsk. chiliflager
½ tsk. soya

Fremgangsmåde

Skær hvert kyllingebryst i 8 tern. Sæt dem på træspid. Læg dem i en lav brandepande.
Bland appelsinjuice, soya, olie og hvidløg godt. Hæld det over kyllingespyddene og lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Vend dem 1 gang.
Bland ingredienserne til saucen og stil til side.
Grill spyddene til kyllingen er nok og server med det samme, sammen med dippingsaucen.