Spaghetti med oliven, tomater og hvidløg

4 pers.

Ingredienser

olivenolie
2 fed hakkede hvidløg
1 lille tør chili – eller efter smag
3 store håndfulde udkernede cherry- eller blommetomater, grofthakkede
1 stor håndfuld oliven, letbankede
450 g god spaghetti
salt, friskkværnet peber
3 store håndfulde rucola, grofthakket

Fremgangsmåde

Kom olivenolie på en stor pande og sauter hvidløg og chili i ca. 30 sekunder. Tilsæt tomater og oliven. Vend det hele rundt og lad det simre i 4-6 minutter.
Kog imens spaghettien i rigeligt, godt saltet vand. Kog til det er al dente.
Tomaterne skal koge ind til en tyk sauce, hvor der stadig er tomatstykker tilbage. Vend saucen ud over den godt afdryppede spaghetti. Smag til. Kom rucola på og vend det hurtigt rundt. Server straks.