4 pers.
Ingredienser
1 skrællet agurk
½ spsk. salt
1 appelsin
2 dl krabbekød
1 finthakket rødløg
2 dl finthakket dild
reven skal af 1 citron
saft af ½ citron
salt, friskkværnet peber
4 tortillas
100 g flødeost naturel
8 skiver god skinke
Fremgangsmåde
Skær agurken i tern og læg dem i en skål. Drys med ½ spsk. salt og lad dem trække et stykke tid. Si væden fra bagefter.
Skær appelsin i filet’er og skær filet’erne i mindre stykker.
Bland krabbekød med rødløg, agurk, appelsin, dild, citronskal og citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Smør et lag flødeost på hver tortilla. Læg skinke på og fordel krabbesalaten ovenpå. Fold tortillas sammen, pak dem ind i pergamentpapir og de er klar til at tage med på picnic.