
6 pers.
Ingredienser
6 store rødløg
3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 spsk. friskhakket timian
1 spsk. friskhakket rosmarin
2 fed knust hvidløg
1 tsk. knuste korianderfrø
4 spsk. balsamico
4 spsk. rødvin
1 spsk. klar, flydende honning
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær hvert løg i 8 stykker fra stilk til rod, uden at skære helt igennem og pres så løget åbner sig. Læg alle løgene i en bradepande.
Bland olie, krydderurter, hvidløg, korianderfrø og krydderier. Stænk blandingen over løgene og steg dem i en forvarmet ovn ved 220 grader i 30 minutter. Bland vineddike, vin og honning. Hæld en smule over hvert løg og steg endnu 25-30 minutter til løgene er møre. Server med stegesaften.