Spar op til 50% ved at købe en 3 år gammel bil

I dag er det lige så vigtigt at købe en brugt bil, som at købe en ny.  Dette er på grund af at den voksende efterspørgsel og behov for biler, er ekstremt vigtigt i en persons dagligdag, særligt hvis de daglige aktiviteter kræver en masse pendling og kørsel.

Så det kan være meget overkommeligt at købe en brugt bil, især for dem der har et begrænset budget. Rent faktisk kan man ved at købe en brugt bil der er 2-4 år gammel, helt sikkert spare 25-50% sammenlignet med en ny.

Men brugte biler er ikke ens eller vedligeholdt lige godt. Derfor er det vigtigt at vide noget om den rigtige måde at vælge en brugt bil og hvilke detaljer man skal være opmærksom på. 

Med alle de tips der bliver givet nu til dags, er det at checke den brugte bils tilstand, det bedste af dem alle.

Her er en liste over de ting der skal checkes før du køber bilen:

1. Udvendigt check

Købere bør checke den udvendige del af bilen, såsom maling. Købere bør notere sig hvis der er rust på de udvendige dele.

Købere bør også sørge for at bilen er plan under besigtigelsen. Den bør ikke hænge til den ene side. Hvis den gør, så er det tegn på at karosseriet eller fjedrene er skadet. Dækkene skal have tilstrækkelig luft i og lyset skal være i en god tilstand.

Købere bør også checke de andre ydre dele af bilen, såsom skivebremser, ruder, fælge osv.

2. Interiør check

Det er bedst hvis køberen inspicerer interiøret for ting som lugt, kontrolelementer, sæder og sædebetræk og gummiet på pedalerne. Alt skal stadig virke.

3. Bilens aircondition skal også virke.

4. Check af bagagerum

Bagagerummet er den mest oversete del af bilen. Derfor er det vigtigt at vide, at bilens bagagerum stadig er i en god stand. Det må aldrig vise tegn på rust eller indsivning af vand på grund af huller eller revner.

5. Test under motorhjelmen

Køberen af den brugte bil bør være opmærksom på ledninger, væsker, remme, slanger, batteri og køler i hans kommende bil. Der må ikke være tegn på skade, rust eller buler. 

Og det bedste af det hele, før en køber beslutter sig for at købe en bestemt brugt bil, er det bedst hvis han eller hun tager den ud på en prøvetur. Det er faktisk et af de vigtigste check, for at sikre sig, at den brugte bil er tilfredsstillende effektiv.